Laster inn bilder
  • 17112011_110655.jpg
  • 11112011_142653.jpg
  • 18012012_110453.jpg
  • 18012012_111010.jpg
  • 18012012_110722.jpg

microtech innovation

MicroTech Innovation er et uavhengig selskap som spesialiserer seg på teknologisk kommersialisering. MTI jobber primært med selskaper som er relatert til mikro- og nanoteknologi.

 

Selskapet er lokalisert i Vestfold, Norge, et område som ofte referes til the "Electronic Coast" på grunn av alle elektronikk bedriftene som er lokalisert her.

 

MTI er et knutepunkt i det nasjonale innovasjonsarbeidet innenfor MNT, et innovasjonsmiljø med  rådgivere, oppstartselskaper og ulike tjenestetilbud, felles aktiviteter og en unik tilgang til nasjonale- og internasjonale nettverk innenfor mikro- og nanoteknologi.

 

Klyngen Norwegian Centres of Expertise Micro- and Nanotechnology er fasilitert hos MTI, og

MTI er vertskap for industriforeningen Electronic Coast.

 

For mer info om NCE MNT: www.nce-mnt.no.

 

 

NYANSATT

TRINE LANDØY

 

 

Trine Landøy tiltrådte stillingen som forretningsutvikler april 2016.

 

Hun har den formelle utdannelsen fra BI Agder hvor hun studerte Markedsføring, Ledelse og Internasjonalisering med Bedriftsutvikling som spesialisering.

 

Hun liker å kalle seg entusiastisk entreprenør og liker å jobbe i feltet hvor teknologi møter mennesket. Hun har grundet flere selskaper og har stor «passion» for Start ups.

 

Trine har erfaring i fra utvikling av Software, gjennomført IFU prosjekt og mye erfaring med oppstart av bedrifter, forretningsplaner, prosjektledelse, kapitalinnhenting, og støtteordninger.

 

Hun har også deltatt i Innovasjon Norges Kvinnovasjons program og tatt styreleders kurs i samarbeid med BI Agder og Innovasjon Norge.

 

Trine har erfaring i fra bla oljebransjen og har jobbet en periode for GCE Node i Kristiansand.

 

 

.  

 

 

 

 

 

MicroTech Innovation er medlem i International Business Innovation Association (INBIA), USA.

Trykk på logoen for mer informasjon. 

 

 

 

Incendo er MTI sitt investeringsselskap. Incendo's virksomhet er å etablere, investere og kommersialisere høyteknologiprosjekter, fortrinnsvis innen mikro- og nanoteknologi industrien, samt utføre tjenester og annen virksomhet som står i naturlig forhold til dette.